Uudelle Brand Partnerille

Ihana kun olet kiinnostunut Oriflamesta ja Arctic Beautysta. Minä olen Leppäjärven Eija, tämän alueen aluejohtaja. Meillä on konsultteja läpi koko pitkän suomen, eli Inarista Helsinkiin. 

Tälle sivulle kerron perusasiat mitä sinun pitää tietää kun tulet mukaan. Alokas- ja muissa koulutuksissa kerromme sitten lisää. 

Ensinnäkin on tärkeää, nyt kun olet rekisteröitynyt tällä ilmaisella jaksolla, käydä tekemässä tilaus edes pieni 14.2.2024 klo 22 mennessä. Tällä sinä muutat sen rekisteröinnin Brand Partneriukseksi. Tähän asti se on ainoastaan ilmoitus siitä että olet kiinnostunut.  Rekisteröinti toki pysyy järjestelmässä 3 jakson (3 x 3jaksoa) ajan voimassa, mutta nyt tällä ilmaisella jaksolla se tarkoittaa sitä, että jos et tee tilausta ennen jakson loppua, pompsahtaa ostoskoriin se 19€:n liittymismaksu. Joka nyt ei kuitenkaan ole mikään mahoton summa kun ajattelee että sillä saat kaikki yrittämisen työkalut itsellesi. 

Minä toimin Arctic Beautyn aluejohtajana ja vastaan meidän toiminnasta Oriflamelle. Jos olet rekisteröitynyt jonkun muun alle, hän on sinun läheisin kontakti. Mutta jos sinun sponsorisi ei ehdi/osaa/halua auttaa, niin minuun voi aina ottaa yhteyttä. Minä selvitän asioita tarvittaessa sitten Oriflamelta. 

Kun olet tullut mukaan ja tehnyt sen ensimmäisen tilauksen, mahdollistat itsellesi provision saannin omista myynniestäsi. Sitä ennen sinun pitää toimittaa asiakaspalvelu@oriflame.com joko oma y-tunnus ja todistus ennakopidätysrekisterissä olosta. Niin ja tietysti, tilinumero. Mutta jos sinulla ei ole y-tunnusta, voit käydä tekemässä itsellesi mm. Ukko.fi (Oriflamella on sopimus heidän kanssaan) tilin, jonka kautta sinun provision maksu suoritetaan. Muista käydä merkitsemässä täppä kohtaan (asetukset => maksutiedot => palkan maksuajankohta => nostan palkan kun palkan maksu toteutuu) että nostan palkan kun palkanmaksu toteutuu. Muuten joudut laskuttamaan provision. 

Meillä on Arctic Beautyllä erilaisia whatsapp-ryhmiä, joihin uudetkin brand partnerit ovat tervetulleita. Ryhmässä ei ole pakko kummemmin jutella, ja ne kannattaa mykistää (varsinkin jos olet työelämässä) mutta olisi ihana jos kaikilla olisi halua tulla ryhmiin mukaan ja sitä kautta ryhmäytymään yhteisöön.  Ainakin seuraaviin ryhmiin kannattaa tulla: 

  • AB-tiimi
  • AB-tiedotus
  • AB- konsultit
  • AB-jakson kuvat

Sinun emosi voi sinut lisätä kun mainitset asiasta. 

Näillä sanoin toivotan sinut mukaan yhteen suomen 60 Oriflame alueeseen Arctic Beautyyn Olet lämpimästi tervetullut.

Eija Leppäjärvi

eija@leppajarvi.fi 

0407168593