Arkisto

Tänne siirtyy jo tapahtuneet, muistoksi tuleville ajoille.

Etsimme uusia konsultteja!

Jos sinua kiinnostaa itsenäinen aikatauluista riippumaton työ kauneuden ja hyvinvoinnin parissa, tämä voi olla juuri Sinulle.

Oriflamelta saat lähes kaiken mitä työssäsi tarvitset: verkkokaupan, koulutuksen (myös meidän tiimin koulutuksen), kannustimet ja kunnon provision (20-23-30%) heti ensimmäisestä tilauksesta lähtien.

Lue lisää

 

Jenni ja Eijan järjestävät Savukosken kylätalolla Oriflame-tuotteiden esittelytilaisuuden. Tilaisuudessa laaja kattaus meidän tuotteita. Tilaisuuteen voi tulla kokeilemaan, testaamaan sekä kysymään tuotteista.

Savukosken kylätalo 25.10.2022 klo 15 alkaen

Tarjoamme pullakahvit ja tuotepussin osallistujille. Mukana myös hieman Hallloween teemaa. 

Arctic Beauty aarrejahti toteutettava viikonloppuaktiviteetti 8.-9.10.2022. Tapahtumassa Itsenäisen Oriflame alueen konsultit piilottavat pitkin Suomea vihreitä Oriflame-kuoria, joissa on jakson kuvasto, pieni lahja löytäjälle sekä tervehdyskortti. Löytäjä voi (toivottavasti) kuvata kortin jossakin löytöpaikkakunnalla ja jakaa sen someen hästäkeillä #arcticbeautyaarrejahti ja #paikkakunta

Someen jakajien kesken arvotaan 100 €:n tuotepaketti 17.10.2022. Voittaja julkisetetaan tällä sivustolla sekä FB:n tapahtumasivuilla .