Konsultiksi eli Brand Partneriksi lähteminen on helppoa, koska liittymisen voi hoitaa netissä. Alkupanostus eli liittymismaksu on 19 €, mutta sen jälkeen ei ole mitään velvoitetta tehdä, ostaa tai myydä mitään. Eikä tarvitse ostaa mitään varastoja kotiin, sillä varsinainen kaupankäynti tehdään verkkokaupan kautta. Eli ei mitään taloudellisia riskejä tarvitse ottaa ja pääsee ansaitsemaan heti ensimmäisestä myynnistä.

Päätöksen siitä miten haluat edetä Oriflamessa, teet sinä itse. Sinua ei kukaan painosta, mutta apua kyllä annetaan. Mahdollisuuksiahan sinulla on monenlaisia. Voit lähteä 1) harrastamaan, 2) ostamaan itselle tuotteita edullisemmin 3) ansaitsemaan lisäansioita tai 4) tekemään tästä itsellesi päivätyön ja rakentaa itsellesi ympärillesi tiimiä. Liittymismaksulla konsultit saa itselleen verkkokaupan, jossa meidän myytävät tuotteet ovat. Verkkokaupan eteen meidän ei tarvitse tehdä mitään vaan se on jossain "siellä" ja meillä jokaisella on oman verkkokaupan osoite, jota jaetaan asiakkaille. Kun asiakas tekee sinun verkkokaupastasi ostoksia, Oriflame laskuttaa, pakkaa ja lähettää ne. Ja sinä kuittaat provision tehdystä myynnistä.

"Innolla ja halulla oppia, pääsee pitkälle"

Meistä varmaan jokainen on joutunut tilanteeseen, jossa on ihan uuden edessä ja kukaan ei ole auttamassa. Meitä on konsultteja ympäri suomen, joten apua saa aina. Koska meidän alue on tosi laaja niin tapaamiset suoritetaan TEAMS:n välityksellä. Ja usko pois, meillä on tosi hauskaa siellä.

Oriflameen voi tulla mukaan jokainen joka on yli 16-vuotias. Voit olla työtön, työllinen, lasten kanssa kotona, eläkkeellä, opiskelija. Tämä sopii ihan kaikille, koska jokainen voi päättää koska tekee, miten tekee ja missä tekee töitä. Kukaan ei seiso sinun selän takana että kop, kop - alapas hommiin. Palkka määräytyy tehdyn myynnin mukaan. Provisio on arvonlisäverottomasta myynnistä 20-23-30 riippuen jakson (yleensä 3 viikkoa) pituudesta.

Kuten jo aiemmin sanoin, meidän alue on laaja. Ivalosta Korvatunturin kautta Helsinkiin. Joten sinäkin voit asua ihan missä päin haluat. Kunhan omistat puhelimen/tabletin/tietokoneen ja yhteyden nettiiin niin se on siinä. Sinun työvälineet. Oirflamen sivuilla on paljon koulutuksia joita voit itsenäisesti opiskella. Lisäksi sinut koulutetaan tiimin toimesta Oriflame osaajaksi. Annamme sen kaiken tiedon mitä meillä on myös uusille konsulteille!

Työkalut ja kannustimet sinulle

Konsultiksi Arctic Beautyyn?

"Harraste, työ tai kunnon bisnes"

Meistä jokaisella on unelmia, joiden toteuttaminen voi olla piirun verran lähempänä kun lähtee mukaan Arctic Beautyyn, sillä tämä työ on sellaista johon opitaan tekemällä. Meidän aluejohtaja Eija ei esimerkiksi tiennyt 9/2020 mitään kosmetiikasta ja vielä vähemmän wellness-tuotteista. Mutta tänään hän tietää jo monta asiaa enemmän ja ennen kaikkea sen, että jos itse ei tiedä niin aina voi kysyä joltakin muulta. Eli mukaan voi tulla ihan omana itsenään ilman mitään erityistaitoja. Jos osaat käyttää ja tehdä juttuja somessa, se auttaa menestymään. Mutta työtä voi tehdä myös reaalimaailmassa face to face. "Naamatusten".  • Verkkokauppa joka hoituu ilman omaa panostusta (työ, raha)
  • Riskittömän lisätienesti- tai uramahdollisuuden
  • Koulutusta sekä Oriflamelta että tiimiltä
  • Hyvä palkkiojärjestelmä => tervetulo-ohjelma, nopean aloittajan ohjelma ym.
  • Reilut bonukset
  • Palkintoja ja kampanjoita
  • Mahtava tiimi ympärillesi
  • Valmiita mainoskuvia markkinointiasi varten (Arctic Beautyn oma "juttu")

Haluan että minuun otetaan yhteyttä kuullakseni lisää Arctic Beautyn toiminnasta ja konsulttina toimimisesta