Aika juoksee ohi... ja mie pyöritän sormia? ~Vai pyöritänkö?

05.08.2023

Tiedän varsin hyvin, että mitään koskaan ei pitäisi tehdä tänne nettiin jos ei ehdi niitä myös päivittämään. Mutta silti taas huomaan, että blogit ei ole ajan tasalla eikä juuri muukaan. Mutta onneksi tuo perustieto Oriflamen ja meidän Arctic Beautyn toiminnasta pysyy kutakuinkin samana ja siinä suhteessa myös kotisivut ajantasalla. 

Ompas ollut tämä vuosi 2023 ihan hulabaloota vuoden vaihteesta alkaen. Oriflame on tarjonnut monenlaista, toinen toistaan ihanampaa, kampista ja koulutuksia. Sitten on meidän oman tiimin jutut jotka vievät mennessään. 

Mutta nyt on syksy ja mietinnässä on vaikka mitä uutta. Mie niin rakastan innovoida asioita, mutta moni juttu jää sitten hautumaan elämän realiteettien alle. Mutta unelmoiva ihminen on onnellinen. Minun unelmat liittyvät monessa suhteessa tähän minun yrityksen kehittämiseen ja Arctic Beauty-tiimin nostamiseen vielä valovoimaiseksi toimijaksi tässä meidän Oriflame kentällä.

Jos sinä olet miettinyt mistä voisit pientä lisää omaan kukkaroon saada, voin hyvillä mielin sanoa että Oriflamea kannattaa ainakin kokeilla. Jos se ei sitten olekaan sinun juttu,  häviät korkeintaan sen liittymismaksun verran 19 €.  Ainahan on mahdollista että jostakin syystä ei homma ala pelittämään, mutta mie tämän alueen aluejohtajana näen kyllä mistä se johtuu jos epäonnistuu. Tai epäonnistua on väärä sana, mutta jos kaupanteko ei ala onnistumaan.  Monesti syy on se, että ei ota tätä tarpeeksi vakavasti ja paneudu tähän kuin työntekoon. Siis toki, jos tulee mukaan vain säästämään omissa ostoissa, se on ihan hyvä syy, mutta moni tulee ansaitakseen.  Jos et kerro lähipiirille, että sinulta saa ostaa Oriflamen tuotteita, et anna heille kuvastoa, et tee itseäsi tunnetuksi somessa... silloin voi katsoa peiliin. Mutta moni siis myös onnistuu. Meidänkin tiimissä on ihania onnistujia ja ihmisiä jotka työn ohessa tekevät hyvää sivubisnestä tällä.  Itse teen ihan työkseni tätä, sekin siis on mahdollista. 

Yritämme ottaa itseämme niskasta kiinni ja pitää näitä sivujakin ajan tasalla.  Suurin osa meistä löytyy sosiaalisesta mediasta omilla oriflame tm sivuilla. Tervetuloa seuraamaan meitä kun tulemme vastaan somessa. Meidän tunnistaa kuvien merkinnällä Arctic Beauty.