Arctic Beautyn joulukalenteri avautuu 1.12. alkaen jouluaattoon asti.

20.11.2023

Miten se minusta tuntuukin, että joulu oli ihan vasta. Onko tässä ollut kesä välissä? No, onhan se mutta minkäs teet että aika menee semmoista vauhtia että kesäkin tuntui vain yhdeltä viikolta. Ja sitten toissaviikolla oli joulu. Eihän se tieten näin mene, mutta vanhasta tuntuu siltä. 

Me Arctic Beautyläiset olemme taas keränneet joukkomme yhteen ja väsänneet jotain iloa teille asiakkaille kuin meille konsulteillekin. Tämmöinen vähän erilaisen tekeminen piristää aina muun arjen lomassa. (Sanoo hän joka eilen illalla hikihatussa laittoi luukkuja ja arvontoja kohilleen).

Me olisimma niin mahottoman onnellisia, jos/kun mahdollisimman moni osallistuu tähän meidän hyvänmielen  tempaukseen. Joulun tulokin tuntuu vähän nopeammalta.  Ja saattaapa jollain olla niin hyvä tuuri että saa palkinnoista napattua jollekin joululahjan. 

Luukkuihin on piilotettu meidän tuotteita ja konsulttitontut lähettävät ne voittajille pikimiten voiton jälkeen.  Kannattaa siis osallistua. Ja kerrothan tästä myös kaverillesi ja anna hänellekin mahdollisuus voittaa. Voitto siis arvotaan kaikkien oikein vastaajien kesken. Päivän luukku avautuu viimeistään klo 9 ja niillä main edellisen päivän luukun haltija-tonttu tekee arvonnan ja pistää näkyviin FB-tapahtumaan.