Jatkuva rekry käynnissä

16.10.2022

Mitähän sekin mahtaa tarkoittaa? Ja kannattaako siihen edes reagoida? 

Meillä, kuten muillakin Oriflame-alueilla, on jatkuva rekrytointi päällä. Käytännössä se tarkoittaa sitä että tahdomme antaa kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita tekemään työtä kauneuden ja hyvinvoinnin parissa, mahdollisuuden lähteä mukaan. Se ei ole ajasta eikä paikasta kiinni. 

Joskus joutuu vastakkain sellaisten mielipiteiden kanssa, että me ahmimme ihmisiä mukaan vain itse voittaaksemme. Mutta eihän tilanne ole ollenkaan noin. Toki win-win tilanne on olemassa, mutta ainakin meillä toivotaan mukaan lähtijöille oikeasti mahdollisuutta ansaita rahaa. Ja kun me tiedämme, että se on mahdollista. Ei se "makaamalla tule" tai sormia pyörittäen, vaan aktiivisesti toimien sen eteen, että tulee nähdyksi ja ihmiset tietoiseksi siitä, että sinulta voi tuotteita tilata. Se, miten tämä tapahtuu, on meistä jokaisesta kiinni. Itse yritän päivittää Facebookia niin, että kukaan ei unehuttas minua. Ja nykyisin olen alkanut opettelemaan myös Tik Tok- maailmaa. Toki toivoen että sei tee huonoa sille maineelle jota olen facen puolella saanut. 

Me koulutamme mukaan tulijat. Kaikki se tieto mitä meidän tiimillä on, jaetaan aina uusillekin. Me ei olla salaseura eikä myöskään panna kynttilää vakan alle. 

Jos Sinä edes vähän olet kiinnostunut, pistä viestiä tästä niin otan yhteyttä. Katsotaan sitten kohtaako sinun toiveesi sitä mitä meillä on tarjota. 

-Leppis