Jokainen ihminen on ***** arvoinen

23.02.2024

Kysymys kuuluukin minkä arvoinen? Veikko Lavi (en voi olla kehaisematta että olen lounastanut hänen kanssaan taannoin) lauloi aikoinaan että jokainen ihminen on laulun arvoinen. Mikä ettei, hieno ajatus, mutta mie en sitä laulua laula. Nimittäin kukaan ei voisi pienessä mielessäkään ajatella että se on kannustuslaulu.

Jokainen ihminen on lahjan arvoinen, ajattelen minä. 

Mutta otetaanpa tähänkin Oriflame näkökulma. Tottakai :) Olen yrittänyt miettiä ja olen googlettanutkin, josko löytäisin maailmassa jonkun toisen kaupan joka palkitsee asiakkaitaan jokaisesta ostosta. Juu, kuulit oikein. 

Meillähän on meidän konsulttien tukena aivan huikea palkintokauppa, josta meidän verkkokaupasta ostavilla on mahdollisuus hankkia ilmaisia tavaroita. Eikä ihan mitä vaan tavaroita, sillä tuotteet ovat meidän omia laadukkaita tuotteita ja sitten ne. oheistuotteita jotka ovat tarpeellisia meille kaikille. Hommahan mene näin. Kun sinä kirjaudut minun oriflame kauppaan ja teet sieltä tilauksen, saat palkintokauppaan saman verran pisteitä (suurin piirtein) kuin sinun ostoksesi summa oli. Tähän ei tietystikään lasketa posti- ja toimituskulujen osuutta. Pienin pistemäärä millä voit palkintokaupasta ostaa, on 40 bp. Ohessa olevasta kuvasta näet tuotteet mitä on tarjolla milläkin pistemäärällä.  

Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse heti kuluttaa pisteitä vaan voit säästää niitä 18 jakson ajan.. Eli vaikkapa joululahjahankintoihin. Mutta valitettavasti jos et niitä siinä ajassa käytä, ne katoavat bittiavaruuteen. Sitten niistä ei hyödy kukaan. Voit kysyä omalta konsultiltasi pisteidesi määrän tai sitten avaamalla Oriflamen sivut ja kirjautumalla sisään. 

Haluatko tietää mitä minä olen ostanut pisteillä? No, ainakin kaksi matkalaukkua, useita paistinpannuja, kattiloita, airfryerin, ja paljon muuta. Nämä ovat konsulttien palkintokaupassa olleita. Meillä on "hieman" paremmat palkinnot, mutta meiltä edellytetään myös niiden lunastamiseen enemmän pisteitä. 

Mutta siis...palkintokaupan tuotteet ovat sinua, asiakkaani, varten ja se on suora kiitos siitä että ostit juuri minulta. Jokainen konsultti ajattelee omien asiakkaiden ja heidän palkintokaupan osalta samalla lailla. Koska me haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä systeemiin, tuotteisiin, asiakaspalveluun....

Oletko sinä tietoinen montako palkintopistettä sinulla on käyttämättä palkintokaupassa?