Joulu tulla jollottaa

10.10.2022

Niin kauhealta kun se (minusta) tuntuukin niin kesä alkaa olla oikeasti ohi. Samoin vilahti syksykin.  Ensi lumia odotellessa ajatus siirtyy jo isänpäivään ja jouluun. Vanha huokasee, että kylläpäs aika kuluu.

Aiemmin minä stressasin tosi kovasti isän- ja äitienpäivistä, ja joulustakin vaikka on jo liki 25 vuotta ollut että aikusille ei osteta lahjoja. Kun lähdin mukaan Oriflameen, tajusin antamisen ilon uudelleen. Juhlapyhien alla miellä on paljon ihania tarjouksia, joita hyödyntämällä saa ihania lahjaelämyksiä. Ja konsulttina saa myös tarjoustuotteet vielä vähintään -20%. Ai että se tuntuu hyvältä. 

Joulua pohdin paljonkin. Nyt kun saan leipäni tästä työstä en ole voinut jättää provisiorahoja jemmaan Oriflamen kassaan vaan olen ne kiitollisuudella aina jakson päätöksen jälkeen vastaan ottanut. Mutta aiemmin, silloin kun aloittelin tätä homma jätin kaikki vuoden aikana saamani provisiot talteen eli "en ottanut niitä ulos". Niillä sitä sitten kustansi jouluostokset, myös muut kuin Oriflamelta tehdyt, tosi kätevästi. 

Eikä tässä vielä ollenkaan kaikki. Sitä mukaa kun itse tekee ostoksia omasta kaupasta, saa jokaisesta ostosta bonuspisteitä jotka myös ovat tallessa vuoden ajan.. Niillä saa bonuskaupasta ilmaisia tuotteita sen mukaan paljonko kertyneitä pisteitä on. 

Eli voitte uskoa, että myös tällainen vähemmän jouluihminen on saanut helpotusta joulustressiin ja ahdistukseen kun omasta kaupasta saa ainakin tuotteet ja provision käyttöön.  Minulla on pienimuotoinen paniikkihäiriö ja sen lisäksi tuoksuallergia, joten joulukuu on minulle hyvin vaikea kaupoissa käynti aikaa. Mutta nyt enää en tarvi tästäkään huolia. Ihana Oriflame.

Pakko vielä hehkuttaa tätä 26.10.2022 myyntiin tulevaa joulukalenteria. Ajattele mikä joulun-etko-lahja. Anna ystävälle, sukulaiselle, äidille, isoäidille, tyttärelle lahja jossa on 24 täysikokoista Oriflamen tuotetta. Parempaa lahjaa on kyllä vaikea keksiä. 

-Leppis-