Miksi rekisteröisin itselleni Oriflamen konsulttitunnukset?

28.04.2024

Sitä kun voisi ulkopuolisena katsella mitä ajatuksia ihmisille tulee tästä kun some täyttyy esim. Oriflamelaisten erilaisista ilmoituksista meneillään olevasta kampanjasta. Tällä tarkoitan tunnusten rekisteröimismahdollisuutta ihan ilmaiseksi.  Huomioiko somen selaaja sitä ollenkaan, koska ajattelee että asia ei koske minua. Vai ohittaako sen siksi, että ajattelee meidän konsulttien hakevan vain omaa etua kun etsimme lisää konsultteja tiimiimme. Vaikea sanoa, koska itse on täällä sisäpiirissä. Siksi ajattelin vähän avata tätä kokonaisuutta. Jälleen kerran. 

Oriflame on vanha, melkein yhtä vanha kuin Arctic Beautyn aluejohtaja, firma ja tunnustaa pohjoismaalaista brändiä. Oriflamehan on ruotsalainen yritys ja on ollut olemassa jo vuodesta 1967 saakka. Suomeen yritys rantautui vuotta myöhemmin. 

Jo silloin ideologiana oli saada kotona oleville naisille töitä, jossa he suosittelevat käyttämiään tuotteita kavereille, naapureille jne. Silloin ei varmasti puhuttu suosittelumarkkinoinnista niin kuin nykyisin. Ja onko edes puhuttu oikeana työnä, en tiedä.  Mutta tänä päivänä Suomessakin on yli 7000 Oriflamen konsulttia = Brand Partneria. Maailmassa on yli 60 maata missä firma toimii. Ja tämä on työ, ammatti, ansainta siinä missä muukin työ.

Se ei ole salaisuus, että Oriflame on verkostomarkkinointifirma. Mutta se on edelleen, ainakin minulle, iso mysteeri miksi verkostomarkkinoinnilla on niin huono maine. 


Koska kuitenkin 

1) Oriflame tarjoaa lisäansainta mahdollisuuden Sinulle joka olet siitä kiinnostunut. Sinun ei mukaan lähtiessä tarvitse tietää oikein mitään kosmetiikasta. En miekään tiennyt. Enkä kaikkea tiedä vieläkään, mutta tässä organisaatiossa on paljon ihmisiä jotka tietävät. Parhaat ovat olleet mukana jo yli 50 vuotta. He eivät kuulu meidän tiimiin, mutta kaikki auttavat kaikkia. 

2) Jokainen meistä käyttää ihonhoitoaineita, shampoita, kosmetiikkaa.... Ja kaikesta näistä tuotteista sisäpiirissä (= konsulttitunnukset omaavat) olevat saavat 20-30% alennusta. Alennus tulee myös jo alennetuista tuotteista. Ajattelepa sitä!

Ja jos haluatkin olla tekemässä ansiota tai vaikka ihan bisnestä niin: 

3) Sinä saat tuotteiden myynnistä ihan saman myyntiprovision kuin he, jotka ovat olleet pitkään mukana. Huom! Tämä on ero siihen pyramidihuijaukseen! Oriflamella kukaan ei huijaa ketään ja kaikilla on sama provisioprosentti myynneistään!

4) Bisneksen tekoon lähtiessäsi saat itsellesi kuluttoman verkkokaupan. Oriflamen hoitaa verkkokauppa sivuston, ottaa tilaukset vastaan, kerää maksut sekä hoitaa myös mahdolliset reklamaatiot. Mutta mitä sinä teet? Sinä ohjaat omalla henkilökohtaisella verkkokauppalinkillä ihmiset tekemään ostoja kauppaasi.  Siitä sinä saat 20-23-30% provision, jo ihan ensimmäisestä ostosta alkaen. 

5) Huomasitko, että verkkokauppa on ilmainen? Missä muualla saat bisneksentekovälineet ilmaiseksi?

6) Saat ilmaisia koulutuksia joko verkossa tai omilla sivuilla. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua livenä tapahtumiin koulutuksiin.

7) Saat pääsyn tervetulo-ohjelmaan, jossa on tuotteita yhteensä 250 € kun olet suorittanut kaikki kolme tasoa. Saat siis oikeasti ilmaisia tuotteita 250 €:n arvosta. Voit käyttää ne itse tai vaikka myydä!

8) Saat mahdollisuuden Perfect Start - ohjelmaan joka neuvoo kuinka voit tienata 870 € ensimmäisen 90 päivän aikana. Sinulle joka oikeasti suunnittelet tästä bisnestä, tämä on huikea mahdollisuus!!

9) Kun rekisteröidyt ja teet tunnukset, saat itsellesi emon. Emo on se kenen linkistä kävit rekisteröitymässä. Tärkeää on että käyt jonkun konsultin linkistä, etkä mene suoraan Oriflamen sivuilta tekemään rekisteröintiä. Ai miksikö? Oriflame kyllä allakoi sinut jonkun konsultin alle, mutta kuka tietää kenen? Siihen et voi enää itse vaikuttaa sen jälkeen. Ja kuitenkin emo, sparrari, mentori on yksi tärkeä osa menestymistäsi Oriflamella.

10) Jokaisesta ostoksestasi omasta verkkokaupasta saat palkintopisteitä. Yleinen kaava lienee (??) että kokonaishinta - alv = palkintopisteiden määrä. Pisteillä saat valita palkintokaupasta tuotteita jotka ovat joko oriflamen tuotteita tai muita laadukkaita tuotteita. Allekirjoittanut on esimerkiksi saanut palkintokaupasta kattiloita, paistinpannuja, veitsisarjoja, kaksi matkalaukkua..... ja tietysti niitä Oriflamen omia tuotteita mm. ihonhoitosarjoja.  Muuten, tiedätkö mitään muuta firmaa jossa palkinnoksi saat kokonaisia tuotteita vain keräämällä ostoillasi pisteitä?  Minusta muilla saat edullisemmin tuotteita kerättyäsi pisteitä. Meillä sekin on toisin. 

Jos minä olisin sinä, en keksisi yhtään syytä olla rekisteröimättä tunnuksia nyt kun se on 8.5.2024 asti ihan ilmaista. Ja meillähän ei ole velvoitteita minkäänlaisia. Ei tarvitse ostaa, ellei halua. Ei tarvitse myydä, ellei halua. Voi ostaa ja silloin kuin haluaa, jos haluaa. 

Tottakai meillä alueena on omat tavoitteet ja haasteet, mutta mitä enempi meitä on mukana sen helpompi niitä haasteita on vastaanottaa. Ja meidän tiimissä palkitaan osallistujat ja onnistujat. 

Tämän tiiviimmin en osaa kertoa tätä jutun juonta, mutta pakko vielä kehua, että jos haet itsellesi hyvää kotipesää ja haluat tutustua ihmisiin ympäri suomen, tiedän sinulle hyvän tiimin:

                                           ARCTIC BEAUTY ~utsjoelta Korvatunturin kautta Helsinkiin 

Rakkaudella, Eija