Mukaan Arctic Beautyyn? - Se on ilmaista nyt!!!

22.01.2024

"Tullaan, tullaan, toimehen me tullaan, vielä on viitonen kahviin ja pullaan, päivä se on vielä huomennakin, eletään me sitten vähän reilummin..."

Se on jännä miten jotkut asiat tulevat puheeksi aika ajoittain enemmän kuin toiste. Tänään olemme puhuneet paljon tyytyväisyydestä ja tyytymättömyydestä, rahattomuudesta ja rikkaudesta.  Yksi on toista mieltä ja toinen taas ehkä eri mieltä.  Ja sitten radiosta pyörähtää tämä laulu soimaan. Mitä tekee Leppis.... pakkohan minun on muuan rivi kirjoittaa siitä miten sitä rahaa voi tehdä jos on halua ja tahtoa. 

Kerron ensin vähän taustaa siihen mitä aijon kertoa. Itse olen ollut yli 20 vuotta töissä projekteissa ja elänyt reissumiehen elämään muuttaen työkodin milloin mihinkin päin. Viimeinen työpestini oli täältä Korvatunturilta noin 500 km päässä. Se ei ollut mielestäni ollenkaan paha, koska mulla oli auto eikä porolla tarvinnut ajaa. Ja koska työmatkan molemmissa päissä oli mukava kohde. 

Mutta sitten minusta tuli mummo ja huomasin kuinka pieni vauva kasvoi kauhealla vauhdilla ja mummo se vaan suhaa maailmalla. Olin jo puolivuotta aiemmin aloittanut konsultin hommat ja huomasin, että kuinka nopeaan pystyin kasvattamaan sekä asiakasjoukkoa kuin alla olevien konsulttien määrää.


Siihen ei tarvinnut kuin kalkulaattori ja järki käteen kun äkkiä laskin, että kun elämän kulueristä jää pois ylimääräiset vuokra-, auto-, vaate-, ruoka- ja muut työelämän kulut niin panostamalla Oriflameen saan pian käteen sen mitä minulla jää työräähkäsemisen jälkeen. 

Se oli taustaa :).. mutta nyt asiaan. Meillä Oriflamesssa on nyt 14.2.2023 saakka ilmainen liittyminen. Liittymismaksu on normaalisti 19 € joka ei yrittämisen työkaluista ole raha eikä mikään. Nimittäin sillä 19 €:lla me konsultit saamme itsellemme verkkokaupan, puhelinsovellukset, koulutuksia, kampanjoita.... kaikkea sellaista mikä maksaa maltaita jos itselle olet sellaisia hankkimassa. Ja kuitenkin, saat kaiken tuon lisäksi ihan oikean laillisen työn, jota voit kehittää niin pitkälle kuin oma tahto ja jaksaminen riittää. Nykyisin on aika vaikea löytää sellaista työtä jossa ei ole aika- tai paikkarajoituksia. Mutta tämä on sellainen. Jokainen meistä saa tehdä töitä siellä missä haluaa (myös täällä Korvatunturilla) ja koska haluaa ja vielä sekin, että miten haluaa. Minä olen ottanut tavakseni tehdä tätä somessa ja se vain on kantanut todella pitkälle. En sano että se ilman olisi tullut, ehei.. Mutta se on tullut ilman tuhansia kilometrejä tienpäällä, ilman vaatevaraston uusimisia ja ihan keittiön pöydällä työskennellen. Yöllä, aamulla, päivällä...koska olen halunnut.  Kesälläkin pystyin tekemään töitä ja "lomailemaan" pikkupojan kanssa samalla. 

Ajattelin vain tulla sanomaan, että nyt on sinullakin mahdollisuus ihan ilman mitään riskiä (sitä 19 €, joka on ainoa riski muutenkaan) kokeilla, josko sinäkin voisit muuttaa elämäsi ihan toisenlaiseksi? Minä en lupaa mitään, eli kaikki riippuu sinusta itsestä paljonko haluat panostaa siihen että voit tehdä töitä kotoa käsin ilman aikarajoituksia. Ja sinuahan ei kukaan käske, vain sinä itse.  

Eli jos olet työtön, lapsivapaalla, eläkkeellä....tämän on aivan huikea mahdollisuus sinulle saada lisärahaa koska ansainta alkaa heti kun pääset myymään. Heti ensimmäisestä tuotteesta. Ja sinun ei todellakaan ei tarvitse ostaa varastoja, sillä kun saat asiakkaan niin ohjaamalla hänet verkkokauppaan (jota hoitaa Oriflame) tekemään ostoksia, hän saa tuotteet lähipostiin viikossa ja sinä provisiona 20-30% hänen ostoistaan. On kyllä helppoa. Ei tarvitse sitoa rahaa kiinni, ei tarvitse juoksuttaa paketteja asiakkaille, ei tarvi tehdä kuitteja, ei tarvi muutakuin suositella tuotteita ja ohjata asiakkaat sinun omaan verkkokauppaasi. 

Jos olet työelämässä, tämä on mahdollisuus sinullekin vaikka lyhentää työpäivää. Tai saada mukavasti lisäansaintaa sellaisiin asioihin joihin sinulla ei ole nyt varaa. 

Eli nyt kun tämä on ilmaista, on helppo katsoa olisiko tämä juuri Sinun juttusi? Jos ei ole, sinun ei tarvitse tehdä mitään, tunnukset poistuvat vuoden kuluttua viimeisestä tilauksesta. Ai niin, pitää tehdä jotain...tunnuukset aktivoituvat ensimmäisen tilauksen jälkeen. Eli nyt kun on ilmaista niin 14.2. mennessä pitää tehdä tilaus, jotta saat konsultin oikeudet. Mutta tilaus voi olla pienikin, sille ei ole alarajaa. 

Ja nyt kun lähdet mukaan, pääset meidän ihanaan tiimiin. Tulen kouluttamaan uudet konsultit hetimiten ja annan teille kaiken sen tietämyksen mitä minulla on. Samoin tekee jokainen meidän konsulttimme, jos lähdet jonkun heidän tiimiin. 

Ja ps. Tiesithän, että konsulttitunnuksen omaavana saat omista tilauksista myös sen 20-30% alennusta. Aina. Eli tunnukset ovat kuin pitkäaikainen alekoodi. Ja siksi ne kannattaa hankkia vaikkei haluaisi myydä yhtään mitään koskaan kelleen.