Myynnissä hyväntekeväisyyssettejä!

27.10.2022

Jos en muuta tässä elämässä ole oppinut, niin se ainakin että vaikka välissä mättää ja kenkuttaa ja rahat on loppu, niin silti olen elämässä etuoikeutettu. Minulla on koti, työ, perhe, ystäviä... eikä minun tarvitse pelätä mitään. Minun lapsuus oli  turvallinen enkä muista pelänneeni muuta kuin isoja kiimaisia koiralaumoja ikkunan takana pakkasöinä. Pakkasella äänet tuntuivat vielä isommilta kuin ne ehkä olivatkaan. Vedin itseni peiton alle ja toivoin ettei ne koirat pääsisi mitenkään sisälle. 

Kun miettii millaisia uhkia ja pelkoja lapsilla omissa kodeissaan voi olla, tuntuu että itku tulee jo ajatellessa. Pienet ihmiset jotka ovat elämässään vasta alussa, joutuvat kohtaamaan asioita joita edes aikuisten ei pitäisi joutua. Ajattele, pieni lapsi joutuu pelkäämään omia vanhempiaan. Niitä joiden pitäisi antaa kaikki turva ja hyvinvointi heille. Tai vaikka vanhemmilla olisikin kaikki hyvin, uhkaa voi tulla myös perheen ulkopuolelta. 

Jo monien vuosien ajan olen laittanut joulukeräyksiin rahaa, että edes pieneltä osaltani, minä etuoikeutettu ihminen, auttaisin jotakin sellaista jolle apu on tarpeen. Lisäksi nyt kun olen mukana Oriflamessa niin  olen ostanut ja yrittänyt edelleen myydä näitä hyväntekeväisyyssettejä. 

Minusta on niin hienoa, että tarjolla on tuotteita joita meistä jokainen käyttää. Tai saa ostaa ja samalla auttaa juuri niillä tuotteilla mitä itse tarvitsee. Ei tarvi rahaa laittaa turhuuteen, sillä sekään ei ole kivaa. Eikä järkevää.

Mutta jos sinäkin haluat osaltasi auttaa ja lahjoittaa sos-lapsikylälle 1 €:n jokaisesta ostamastasi tuotesetistä niin pienet lapset, nuoret aikuistet - he kiittävät siitä <3