Onko tulevaisuuden usko kadonnut?

19.10.2022

Istun vintillä työhuoneellani. Olen koko päivän etsinyt kahta kirjekuorta. Niissä oli palkintoja tiimimme konsulteille, mutta yhtäkkiä niitä ei löytynytkään mistään. Turhautti. 

Joinain päivinä homma ei lähde millään liikkeelle kun taas toisinaan aamulla herätessä sitä on virtaa kuin pienessä kylässä. Arvaas kumpi päivä tänään on ollut? Aamusta alkaen kaikki meni käsien kautta lattialle, kaikki oli hukassa ja eikä motivaatiotakaan näkynyt.  Silloin kannattaa hengittää syvään ja painua kartanolle. Niin tein mieki. Seisoin siellä hetken pikku pakkasessa (eileln tuli tänne Korvatunturin juurelle eka lumi, ehkä o,2 senttiä) ja kummasti alkoi mieleen tulemaan asioita joita pitää tehdä. Sieltä se motivaatio löytyi kun varpaita alkoi paleltaa. 

Meillä on nyt viimeisten viikkojen aikana tullut mukaan monia uusia konsultteja. Jokaisella heillä on oma motivaatio sen suhteen miksi mukaan ovat lähteneet. Enkä minä sitä kysy, mikä se motivaatio heillä on. Toivon kuitenkin että tämän Oriflamen työn/harrasteen kautta heille(kin) tulee enemmän uskoa tulevaisuuteen. Siihen, että vaikka maailma tuntuu kaatuvan, kaikki kallistuu ja ihmiset huutaa hädissään niin silti pärjätään. Tokihan se on päivän selvä asia että edellä mainittu tilanne johtaa meilläkin leivän kapenemiseen (toki se nyt ei hirveän leveää :) ole ollutkaan) koska ihmiset alkavat seuraavaksi säästämään ihonhoidosta, jalkojen hoidosta ym. Mutta silti uskon että me Arctic Beautyn konsultit olemme tulevaisuuteen uskovia ja luotamme tiimityön voimaan tässäkin. Yksin ehkä emme pärjää, mutta yhdessä kyllä. 

Kuten eräs konsultti taannoin sanoi:

" Saan tästä tekemisestä 

voimaa, merkitystä ja uskoa

tulevaan elämään"