Rekisteröityminen nolla euroa? Mitä?

07.01.2023

Kirjoitan tätä tekstiä nyt vähän myöhässä, sillä ilmainen rekisteröityminen loppuu jo muutaman päivän päästä. Mutta on vielä aikaa. 

Tämä on puhuttanut paljonkin, että mikä konnankoukku tässä on takana kun ilmaiseksi pääsee mukaan? Tai no, on siinä pieni konnankoukku sillä tällä jaksolla pitää tehdä pieni tilaus jotta meidän järjestelmä ymmärtää sen, että rekisteröityminen tarkoittaa oikeasti sitä että haluat tulla mukaan. Mutta, pienikin tilaus riittää. 

Oletko koskaan pohtinut miksi kannattaa olla Brand Partner eli konsultti? Minulla on olemassa paljonkin syitä miksi, mutta osa on niistä niin henkilökohtaisia etten niitä sen kummemmin aukaisemaan ala, mutta näin yleisesti ottaen tässä on sinulle muutama syy: 


Tätä ajatusta kannattaa lähteä viemään eteen päin esimerkiksi niin, että lasket paljonko teidän taloudessa menee vuositasolla hygienia- ja kosmetiikkatuotteisiin? Useampi satanen, veikkaan. Siitä se vähintään 20% pois niin sillä maksaa vaikka sen kuukauden sähkölaskun, tai osan siitä. Tai jotain muuta. Minulla raha menee elämiseen, koska tätä täysillä teen, mutta edelleen säästän myös sitä kunnon kamerakalustoa varten. Se on tähtäimessä tämän vuoden aikana hankkia. 

Ja, kuten minä, tästä voi tehdä ihan oikeasti elannonkin. Jos olet vaikka työttömänä nyt, mietipä. Saat ansaista 300 € ilman että se vaikuttaa sinun päivärahoihin. 300 € / kk!!!.  Suosittelemalla ja myymällä Oriflamen tuotteita se on täysin mahdollista. Ei se sängyllä maaten ja kattoon sylkien tule. Töitä pitää tehdä. Somea, soittoja, kuvaston jakoa, linkkien jakoa. Mutta suurin etu tässä on se, että voit tehdä tuota silloin kun haluat (meikä nukkui tänäänkin melkein puoli kymmeneen), missä haluat (usein matkoilla kun isäntä ajaa, mie teen töitä vieressä) ja miten haluat (jos ei tullut tietsikka mukaan, puhelimella onnistuu mainokset ja some. Tai ainakin on kiva soittaa kavereille...ja muistaa kysyä tarvitseeko meikkipussi täydennystä?)

Laita viestiä, jos kiinnostuit.