Voihan Black Friday!

24.11.2023

Minun piti ihan googlettaa mistä ihmeestä tämä Black Friday- nimitys tulee kun nimenä se on aika karmiva. Nimitys "Black Friday" juontaa juurensa Philadelphiaan 1950- tai 1960-luvulle. Tuolloin kiitospäivän jälkeistä päivää alettiin kutsua mustaksi johtuen vilkkaasta liikenteestä, joka työllisti poliisia. Myöhemmin termi levisi ympäri Yhdysvaltoja, ja sen merkitys yhdistettiin kirjanpidossa käytettäviin väreihin. Alkuvuosi on useille kaupoille vielä tappiollista eli tilinauhoissa punaista, mutta Black Fridaysta eteenpäin tehdään voittoa – eli mustalla kirjattavaa tulosta.

Olinhan mieki tiennyt odottaa että meilläkin hyvä tarjous tulee olemaan, mutta pakko sanoa etten ikinä olisi uskonut sen olevan näin hyvä. Onhan niitä -50% ollut toki ennenkin (olisiko jopa viime vuonna?) mutta että neljä (4) päivää`??. Ja toinen iso juttu tarjous koskee kaikkia tuotteita. Monesti tarjouksista on jätetty pois sekä NovAgen, Wellness ja Norsken-korut. Mutta ei nyt!!! Nyt on kaikki tuotteet -50% normaalista hinnasta. Paitsi tietenkin siinä tapauksessa, että tarjouskuvastossa on edullisempi hinta. 

Esimerkiksi meidän kaikkein paras ihonhoitotuotesarja Novage ja Novage+ ovat myös Black Friday-tarjouksessa. Tämä on tuotesarja joka on hyvin harvakseen tarjouksessa, mutta käsittääkseni nyt on ensimmäinen kerta kun se on näin isossa tarjouksessa. -50% normaalista hinnasta. 

Novage-sarjan tuotteet ovat siitä niin ihania että ne käyvät kenelle vaan. 18 vuodesta ylöspäin.  Moni on päässyt ihon ongelmista eroon säännöllisellä ihonhoitorutiinilla, joka on muodostettu täysin juuri sinulle sopivaksi. Pääset testaamaan omaa ihon kuntoa tästä 

Näin sanoo meidän verkkokauppa Novage-sarjasta: 

Bioaktivoiva Novage+ -ihohoitolinja mullistaa anti-age-ihonhoidon, tarjoten erinomaista kosmeseuttista suorituskykyä kaikille ihotyypeille, jokaisessa elämänvaiheessa. Iholle ja luonnolle hellävaraiset Novage-ihonhoitorutiinit yhdistävät edistyksellisiä bioaktivointitekniikoita valittujen kasviuutteiden kanssa, jotka auttavat korjaamaan ja ehkäisemään keskeisimpiä ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita. ryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Novage+ on ihanteellinen valinta heille, jotka odottavat ihohoitotuotteiltaan enemmän – ensimmäiset kliinisesti todistetut tulokset saavutetaan jo 2 viikon käytön jälkeen, kun käytössä on koko Novage+ -ihonhoitorutiini, aamuin illoin käytettynä.

Minusta on ihana myös se, että nyt on tarjouksessa ne jo muutenkin edulliset tuotteet. Ei vain kalliit.  Nyt on jokaisen mahdollisuus ostaa joululahjoja ym. edullisesti ja helposti. Ja turvallisesti. Sillä meidän tuotteilla on aina 14 vrk aikaa palauttaa tuote jos se ei ole sinulle sopiva tai mieluisa. Voit testata, haistella, maistella :) ja jos se ei ole sinulle mieleinen, ota konsulttiisi yhteyttä. Hän hoitaa sinulle reklamaatio Oriflamen suuntaan.